Eviyle birlikte 40 bin lira yandı

Eviyle birlikte 40 bin lira yandı
21:00 - Ağustos 30 2020 Pazar

Karabağlar Yaylası mevkiinde Mehmet Ali Ünal isimli vatandaşa ait ahşap yayla evinde, akşam saatlerinde çocuklar televizyon seyrederken odada aniden alevler yükseldi. Çocuklar alevleri görünce kendilerini dışarı attılar.

Vatandaşların Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi’ni bilgilendirmesinin ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 acil ambulans sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye Grup Şefi, yanan eski ahşap çatılı eve 4 itfaiye aracı ile müdahale etti. Alevlerin yanan evin yanındaki eve sıçraması engellenmiş ve yangın sonucunda ev tamamen yanmıştır.

Ev sahibi Mehmet Ali Ünal, bankaya borçlu olduğunu ve borcunu ödemek için sığırlarını sattığı 40 bin liranın yangında tamamen yandığını belirtti. Muğla’dan geldim. Çocuk odası alev aldı. Televizyon odası. Elektrik hemen kesildi. Sonra aniden ateş yükseldi. Televizyonun yanında olmalı. Çok sıcaktı. Çocuklar yangını görünce dışarı çıktılar. İçeride çok beyaz eşya vardı. Dondurucuyu yeni satın almıştım. Param gitti. Bankaya yatırılacak para vardı. 40 bin liraya kadar rezerve ettim. Ben çiftçilik yapıyorum. Buzağılarımı sattım.

Bekir Tosun

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi