Ev yapımı macun yaparken evinin çatısından bir kamyon girdi.

Ev yapımı macun yaparken evinin çatısından bir kamyon girdi.
18:00 - Eylül 1 2020 Salı

Göltürkbükü Mahallesi Deniz Caddesi’nde meydana gelen ilginç kazada yokuşa park eden 48 UN 607 aracı ve aniden 48 UN 607 aracın frenleri sokağa çıktı. Bu sırada 34 FE 1563 plakasının sürücüsü Bahattin Karatay, araca çarpmamak için manevra yaptı. Direksiyon kontrolünü kaybeden Karatay, yol kenarındaki evin çatısına girdi. Çatı ve duvarları kıran minibüste bulunan şoför Karatay ve Ozan Çelik hafif yaralandı.

Evinin bahçesinde torunu Selenay Özen ile ev yapımı macun yapan Ayşe Çağlar, aniden evinde bir minibüs görünce şok oldu. Yangınların sesini duyduğunu ve daha sonra evde kamyonu gördüğünü belirten Çağlar, “Domates salçası yapıyordum. Bahçede otururken bir ses geldi. Oturduğum yerden kalkamadım. Kamyonu evin içinde görünce korktum ve bağırarak kaçtım, çok korktum. Kendimizi zorlukla attık, elim ayaklarımızı korkudan tutmadı ”dedi.

Mahalle sakinleri olayın şokunu atlatır atlatmaz araçta bulunanların yardımına koştu. İhbar üzerine 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekiplerinin yardımıyla minibüsten çıkartılan şoför Karatay ile yolcusu Çelik hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Görgü tanıkları, kazaya yokuşta freni bırakılan sürücüsüz bir aracın neden olduğunu söyledi.

Eren Ayhan

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi