Ev modelinden çalışmak başarıya götürür

Ev modelinden çalışmak başarıya götürür
11:00 - Kasım 11 2020 Çarşamba

Medya izleme ajansı Ajans Press’in Global WorkplaceAnalytics verilerinden edindiği bilgilere göre evden çalışma anketinin sonuçları açıklandı.

Böylelikle dünya genelinde yaklaşık 3 bin ev eksenli çalışanla yapılan anket sonuçlarına göre yüzde 68’inin evden çalışma konusunda çok başarılı olduğu görüldü. Yöneticilerinin de çalışanlar kadar iş performanslarından memnun oldukları belirlenirken, yüzde 70’i aynı veya daha iyi sonuçlar verdiklerini bildirdi. Global çalışanların yüzde 76’sının evden çalışmaya devam etmek istediği görüldü. Anket sonucunda elde edilen verilere bakıldığında, uzaktan çalışma modeli ile yıllık ortalama 11 bin dolar tasarruf yapılabileceği ortaya çıktı.

Ajans Press, evden çalışma ile ilgili basına yansıyan haberlerin sayısını inceledi. Ajans Press’in basın arşivinden derlediği bilgilere göre, bu yıl evden çalışma ile ilgili 9 bin 356 haberin basına yansıdığı tespit edildi. COVID-19 öncesi haber kaynakları hayatımıza girdiğinde geçen yıl yayınlanan haber sayısının sadece 616 olduğu kaydedildi. Küresel salgın sonrası pek çok kurum ve kuruluş evden çalışma modelini benimserken, haber kaynaklarının olduğu tespit edildi. salgından sonra neredeyse altı kat arttı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi