eTwinnig projeleri kapsamında okullara kalite etiketleri verildi

eTwinnig projeleri kapsamında okullara kalite etiketleri verildi
11:40 - Aralık 12 2020 Cumartesi

Türkiye genelinde olduğu gibi Sivas’ta da uygulanan eTwinning projeleri ile eğitim kalite etiketi almayı hak eden okullara ve proje yürütücülerine belgeleri takdim edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okullarda uygulanan eTwinning projeleri kapsamında gerek Ulusal Kalite Etiketi gerekse Avrupa Kalite Etiketi kazanan eğitim kurumları ve bu projeleri yürüten eğitimcilere belgeleri Sivas’ta düzenlenen tören ile sunuldu. Sivas Bilim ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa katılan Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı yaptığı konuşma da bu eğitim projelerinde emek sarf eden tüm eğitimcilere teşekkürlerini ve tebriklerini iletti. Savaşçı, eTwinning ve Erasmus gibi uluslararası projeler sayesinde ülkemizin tanıtımı konusunda da büyük faydaların olduğunun altını çizdi. Savaşçı ayrıca, bu projeler ile birlikte öğrencilerin aktif öğrenmeye daha fazla dahil olduğundan dolayı öğrenme süreçlerinin çok daha sağlıklı işlediğini ifade etti.

İcra edilen törende Sivas genelinde 2019 için 22 Ulusal Kalite Etiketi ile 10 Avrupa Kalite Etiketi; 2020 için ise 53 Ulusal Kalite Etiketi ile 23 Avrupa Kalite Etiketi alındığı bildirildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi