Esrarengiz Cinayette Fetö Borsası Parmağı

Esrarengiz Cinayette Fetö Borsası Parmağı
21:29 - Haziran 2 2019 Pazar

İzmir Narlıdere’de Ahmet Kurtuluş’un yaşadığı daireye polis kıyafeti ile güvenliği geçerek ev giren kişi burada Kurtuluş’a ateş ederek öldürüp kaçtı. Duyulan silah sesi ile polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Ateş edilmesi sonucu ağır şekilde yaralanan Ahmet Kurtuluş gelen sağlık ekipleri tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Bu arada ateş eden kişinin tespiti için polis evin bulunduğu civarda geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Ayrıca polis hastane önünde de güvenlik tedbirleri aldı.

ESRARENGİZ CİNAYETTE FETÖ BORSASI PARMAĞI

2018 Aralık ayında İzmir’de iş adamı Gökhan Kalıpçı’nın cipinde öldürülmesinin ardından bu cinayettin ardından yapılan incelemelerde Ahmet Kurtuluş ve adamlarının olduğu iddiası bulunuyordu. Bu suçlamanın dışında Manisa, İzmir, Muğla gibi illerde işyeri saldırılarında Ahmet Kurtuluş ve adamlarının parmağı olduğu suçlamaları bulunuyordu. Ahmet Kurtuluş tarafından kurulduğu belirlenen bu çetenin silahlı eylem kısmını ise Serkan Kurtuluş’un organize ettiği söyleniyordu.

Ahmet Kurtuluş aynı zamanda Fetö Borsası olarak bilinen davada da yargılanıyordu. Bu davada Serkan Kurtuluş’un liderliğindeki suç çetesi ile Ahmet Kurtuluş’un irtibatlı olduğu ileri sürüyordu. Aynı davada Eski İzmir İstihbarat Şube Müdürü Kudret Dikmen de bulunuyordu.

Bu davada İstihbarat Şube Müdürü Kudret Dikmen’in Fetö listesinde bulunan ve gözaltına alınacak olan kişilerin listesini Ahmet Kurtuluş’a vererek ilgili olduğu çete aracılığıyla bu kişilerden para istendiği iddia ediliyordu.

Kaynak : ODATV