Eskişehir’de Dehşet Verici Trafik Kazası: Üç Kişi Hayatını Kaybetti
Eskişehir, Sultandere Mahallesi’nde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 26 ADU 714 plakalı aracın sürücüsü M.D., direksiyon hakimiyetini kaybederek tramvay durağından yeni inen üç yayaya çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yayalar metrelerce savruldu ve olay yerinde hayatlarını kaybettiler.
Kaza sonrası sürücü kaçtı
Polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine hızla olay yerine geldi. Yapılan ilk incelemelerde, üç yayanın da olay yerinde öldüğü tespit edildi. Kaza yapan otomobil, olay yerinden yaklaşık 1 kilometre uzakta terk edilmiş halde bulundu.
Kaza tanıklarının ifadeleri
Bölgedeki bir görgü tanığı Berkay Akçeşme, olay anını “Aracı sadece kaçarken gördük. Buraya geldiğimizde her yer karışıktı, yerde cesetler vardı. Tramvay durağından inenlere çarpılmış. Araç çok hızlıymış, onları metrelerce sürüklemiş,” şeklinde anlattı. Kazaya karışan araçta bulunan bir yolcu, polis tarafından gözaltına alındı. Kaçan sürücü M.D.’nin yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor.
Kaybedilen yaşamlar ve devam eden soruşturma
Kazada hayatını kaybedenler arasında 20 yaşındaki Eren Akyol, 14 yaşındaki Ayşegül Seliti ve Samiye Saygı bulunuyor. Eren Akyol’un yakında askere gitmeye hazırlandığı, Samiye Saygı’nın ise bir hastanede çalıştığı öğrenildi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
