Eski kocası tarafından tehdit edilen ve dövülen kadın suç duyurusunda bulundu

Eski kocası tarafından tehdit edilen ve dövülen kadın suç duyurusunda bulundu
16:00 - Temmuz 23 2020 Perşembe

Evli ve 2 yıl önce Bakırköy’de evlenen ve 4 aydır evli olan Tarık K. tarafından tehdit edilen Rüya K., suç duyurusunda bulundu. Rüya K. Bakırköy, Aile İçi Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu’na yaptığı şikayette kocası tarafından sürekli dövüldüğünü ve tehdit edildiğini belirtti. Eski kocasının şikayet dilekçesinde kendini polis memuru olarak gösterdiğini ve diğer suçlara karıştığını belirten Rüya K., “Polisi aradığımda kaçıyor. Yakalanmasını istiyorum, şikayet ediyorum. ”

Kurban kadın, şüpheli Tarık K. ile 4 aylık evlilikten sonra boşandığını söyledi. “Bu 4 aylık dönemde sürekli şiddete maruz kaldım. Boşandığımdan beri, diğer tarafın yasaklanmasına ancak korkutulmamasına karar verildi. Evimin önüne geliyor. Arabamı paramparça etti. Araba tamir edildi ama evime baskın yaptı. Beni dövdü. Sosyal medyada paylaştığım dövüş fotoğraflarından bu yana 3 hafta bile geçmedi.

Kapıma geldi ve evime silahla ateş etti. Şiddetin şimdi bitmesini istiyorum ve korkuyorum. Bu seni öldüreceğim anlamına geliyor. Ayrıca bana gönderdiği mesajları da tehdit ediyor. Eminim gerçek polisler bu kadar çok kimlik kullanmazlar. ”

Öte yandan, şüpheli Tarık K.’yı güvenlik güçleri tarafından tutuklama çabaları sürmektedir.

Melike İnal – Armağan Yılmaz – Volkan Kayalar

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi