Esenyurt’ta Dehşet: Kadın Kuaföründe Bıçaklı Saldırı

Esenyurt’ta Dehşet: Kadın Kuaföründe Bıçaklı Saldırı
10:30 - Ağustos 22 2025 Cuma

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde meydana gelen olayda, bir kadın kuaförü bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırgan, iş yerine arkadaşı ile birlikte girerek işletme sahibini bıçakla yaraladı. Bu esnada çevrede bulunan kadınların çığlıkları havada yankılandı.

Olay, Fatih Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde gerçekleşti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, elinde bıçak bulunan saldırgan, arkadaşıyla işletmeye girerek önce tartışma başlattı. Tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, iş yeri sahibine bıçakla saldırdı. Bıçaklama anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yaralanan iş yeri sahibi olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Saldırgan ve arkadaşı ise olay yerinden hızla uzaklaşarak gözden kayboldu. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi