Ersel Uzgur Antalya Maçına Dair Önemli Açıklamalar

Ersel Uzgur Antalya Maçına Dair Önemli Açıklamalar
02:04 - Şubat 24 2019 Pazar

Demir Grup Sivasspor’un Spor Toto Süper Lig’deki 23. Hafta maçı olan Antalyaspor karşılaşması 2-1 mağlubiyetle sona erdi. Maçın ardından Teknik Direktör Ersel Uzgur: ‘’ “Kim ağlarsa bir hafta sonra hakemler onun yanında oluyor” Dedi.

Maç sonrasında Spor Toto Süper Lig’deki hakem kararlarına eleştirilerde bulunan Uzgur, bu durumdan sıkıldıklarını belirtti. Son zamanlarda hakem kararları verilirken, ‘’”Kim ağlarsa bir hafta sonra hakemler onun yanında oluyor. Biz de üst üste buna maruz kalmaktan sıkıldık. İlgililer herhalde bunu takip ediyordur” diye sözlerine devam eden Ersel Uzgur, maç hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Antalyaspor’a 2-1 mağlup olduktan sonra maç hakkında açıklamalarda bulunan Demir Grup Sivasspor teknik sorumlusu Ersel Uzgur, 3 puanı kaybetmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Maç değerlendirmesine ‘’ “Oyunun ilk bölümünde istediğimiz oyunu oynayamadık. Çok fazla pas hatası yaptık, rakibe şans tanıdık.’’ Sözleriyle devam eden Uzgur, maçın zaman zaman gidip geldiğini belirtti.

Teknik Sorumlu Ersel Uzgur,’’ Oyunun ikinci bölümünde tempoyu yükselttik. İstediğimiz pozisyonları bulduk, gol attık. Daha fazla da goller atabilirdik. Son bölümde istediğimiz tempoyu yakaladık ama Antalyaspor kadar hakemin de katkılarıyla tempomuz zaman zaman düştü.’’ Diyerek hakem kararlarına tepki gösterdi. ‘’Bu yapmış olduğumuz mücadeleden olumlu ve olumsuz yönleri analiz edip bundan sonra daha iyi maçlar çıkarmak için çalışacağız” diye açıklamada bulunan Ersel Uzgur, Hakem Cüneyt Çakır’ın kararlarını da “Kim ağlarsa bir hafta sonra hakemler onun yanında oluyor. Biz de üst üste buna maruz kalmaktan sıkıldık. İlgililer herhalde bunu takip ediyordur” sözleriyle eleştirdi.