Eren Bülbül’ün annesinden Eren Operasyonlarına katılan Mehmetçik’e dua

Eren Bülbül’ün annesinden Eren Operasyonlarına katılan Mehmetçik’e dua
16:00 - Ocak 12 2021 Salı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Terör Örgütü’nü bu kış mağaralarda yalnız bırakmayacağız dedik. Şehitimiz Eren Bülbül’ün maneviyatını yanımıza aldık ve cesaretimizi cesaretimize kattık. Tendürek’ten Eren Operasyonlarına başladık. . ” Bülbül’ün annesi duygularını dile getirdi.

Anne Ayşe Bülbül, bu operasyonların oğlu Eren’i geri getirmeyeceğini hatırlatarak, “Eren’in acısı beni unutmayacak ama yine de bu operasyonlarla kalbime su serpiyorlar. Bebeğimi unutmamaları bir anne olarak beni gururlandırıyor. Çünkü küçüğümün burada gösterdiği cesaret unutulmaz. Ben bile 15 yaşında yaptığını yapamadım. Onu hatırlayın, bizim Türkiye. Çocuğum da vatanı için şehit oldu ”.

Trabzon’daki evinden operasyonda askerlere dua ve mesaj gönderen anne Bülbül, “Allahım, ayaklarını taşlara, burunlarına bile değdirmesin. Yerde bebeğimin kanını bırakmasınlar. Tanrı onlara uzun ömürler versin. Dualarım onlarla birlikte. Allah onları ailelerine bağışlasın. Sadece Eren’in değil tüm şehitlerimizin kanını yerde bırakmasınlar. 3,5 yıl bana 50 yıl gibi geliyor. Bu şehit anneleri ne günah işledi. “Şehitlerimizin kanını bırakmayan Mehmetçiklerimize bol bol selam ve sevgi gönderiyorum.”

Gökmen Şahin – Fatih Yılmaz

ALAKALI HABERLER

İçişleri Bakanlığı açıkladı! Eren-1 Tendürek operasyonu başladı

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi