Erdoğan’dan talimat: Bölgeden bölgeye vaka artışlarını takip edin

Erdoğan’dan talimat: Bölgeden bölgeye vaka artışlarını takip edin
05:00 - Haziran 16 2020 Salı

Son günlerde artan sayıda vakaya dikkat çeken Erdoğan, “Özellikle İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Yalova’nın gittikçe yoğunlaştığı illerde ilçeye göre durumu takip et” talimatını verdi.

Başkan yeni kısıtlamalar getirme görüşlerini hatırlatmak için şu değerlendirmeyi yaptı: “Bu aşamada yeni bir önleme ve kısıtlamaya gerek yoktur. Umarım, bu işlemi bir maske takmak için cezaya gerek kalmadan mümkün olan en kısa sürede halledeceğiz. Maske takmayı unutmayın. Ayrıca akrabalarınızı da uyarın. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına saygı gösterin. Bu konuda bir çalışma hazırlayın. Fiziksel mesafenize dikkat edin.

Toplantıda, Vakıfbank ve Ziraat Bankası gibi kurumlarda bazı bürokratların Yönetim Kurulu üyesi olduğu yönündeki sosyal medyaya yönelik eleştiriler de ele alındı. İş Bankası’ndaki CHP üyelerinin gündeme getirilmesi gerektiği değerlendirildi.

TASLAK BARO TAMAM

Parti personeli, baro derneklerinin seçim sisteminde yapılacak değişiklikleri de içeren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taslak metni sundu. Taslak metne göre, avukatlar 5 bini aşan yerlerde 2 bin üye bulabilecek alternatif bir bar kurabilecekler.

SÖZCÜ ÇELİK: ‘MÜZE’ SULTANAHMET İSLAMOFOBİDİR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Hadi Sultanahmet’i bir müze yapalım” diyen CHP İbrahim Kaboğlu’na tepki gösterdi: Sultanahmet’i müze yapmak şimdiye kadar gördüğümüz en İslamofobik yaklaşım. Eski laik yaklaşım, başını şu anki konumundan uzatıyor. Aklı başında bir açıklama yapıp yapmayacaklarını görmek için kaç gün bekliyorduk?

Türkiye Gazetesi

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi