Epic Games Ücretsiz Oyunlar Dağıtacak

Epic Games Ücretsiz Oyunlar Dağıtacak
11:07 - Aralık 13 2021 Pazartesi

Epic Games ücretsiz oyunlar dağıtmaya başlıyor. Bu hafta içerisinde başlayacak olan kampanyada ilk ücretsiz olan oyunun ne olacağı açıklanmış oldu.

Epic Games, her hafta bir sürü oyunu bedava yapmasıyla bilinen bir mağazaya sahip. Zaman zaman GTA V, Cities: Skylines ve Civilization VI gibi büyük oyunlara da yer veren firma, yılbaşı yaklaştığı için yeni kampanyası ile kullanıcıları karşılıyor. Bu kampanya ile birlikte oyuncular yılbaşına kadar oyuna doyacak.

Epic Games Ücretsiz Oyunlar Sunuyor

Epic Games, şu ana kadar 100’ün üzerinde ücretsiz oyun dağıtmış bir firma. Bu oyunlardan bazıları kaliteli olurken bazıları çok popüler olmayan bir oyun olabiliyor fakat sonuçta mağaza paralı oyunları bedava olarak müşterilerine dağıtıyor. Geçtiğimiz yıl firma 15 gün boyunca her gün bir oyun dağıtarak oyuncuların yılbaşına hediyelerle girmesine vesile olmuştu. Bu yıl da aynı kampanyayı sürdürecek olan Epic Games Store, yeni kampanyada pek çok oyunu ücretsiz hale getirecek.

Epic Games Ücretsiz Oyunlar

Epic Games, geçen yıl düzenlemiş olduğu etkinliğe bu yıl da ağırlık verme kararı aldı. Yeni düzenlenecek olan etkinlik ile ilgili henüz net bilgiler ortaya çıkmazken şimdiden bazı bilgiler açıklanmış durumda. Buna göre firma, 16 Aralık 2021 tarihinden itibaren her gün ücretsiz oyun dağıtmaya başlayacak. Oyunculara toplamda 15 ücretsiz oyunu 2 haftada verecek olan Epic Games Store, gerçekleştirmiş olduğu bu kampanya ile beraber kullanıcıların harika bir yılbaşı geçirmesinde etkili olmaya çalışacak.

Epic Games ücretsiz oyunlar sunarak oyuncuları mutlu ederken bazı kullanıcılar hangi oyunların bedava olacağını merak etmeye başladı. Dediğimiz gibi henüz net bir bilgi bulunmuyor fakat ücretsiz olacak ilk oyunun Shenmue III olacağı açıklanıyor. Açık dünya tarzı macera ve aksiyon oyunu olduğu belirtilen bu oyun, Japon bir karakter ile oynanıyor. Asya tarzı mimarilerle karşımıza çıkan oyun, oyunculara farklı bir deneyim sunmaya çalışacak. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da oyunlar arasında en az bir tanesinin popüler ve beğenilen bir oyun olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi