Epic Games Ücretsiz Oyun Kampanyası Düzenliyor

Epic Games Ücretsiz Oyun Kampanyası Düzenliyor
12:20 - Kasım 19 2021 Cuma

Epic Games ücretsiz oyun kampanyası düzenlemeye devam ediyor. Firma bu sefer KID A MNESIA EXHIBITION oyununu bedava yaparak karşımıza çıkıyor.

Epic Games, her hafta bir veya birden fazla oyunu ücretsiz yaparak kullanıcıları memnun etmeye çalışan bir firma. Geliştiricilere ücretsiz olarak sunduğu Unreal Engine oyun motoru ile de tanınan bu firma, Epic Games Store ile birlikte oyunculara oyun kampanyaları düzenliyor. Kısa sürede Steam’ın en büyük rakibi haline gelen Epic Games, günümüzün en büyük oyun mağazalarından birisi olmakta. Mağazada bu hafta KID A MNESIA EXHIBITION oyunu ücretsiz olarak alınabiliyor.

Epic Games Ücretsiz Oyun Dağıtıyor

Epic Games, KID A MNESIA EXHIBITION oyununu kampanyalı bir şekilde oyunculara sunuyor. Oyun, ilginç bir temaya ev sahipliği yapıyor. Sanat eserlerinin bulunduğu bir evren olarak geçen bu yer, karakterlere ilginç bir dünyanın kapılarını açıyor. Sanal bir dünyada gezip sanat eserlerini inceleyen oyuncu, çalan ilginç müzikler ile farklı bir deneyim yaşıyor. Oyunun Türkçe seslendirmesi olduğunu da belirtmek istiyoruz. Bu sayede oyuncu oyunu rahatlıkla oynayabiliyor olacak.

Epic Games Ücretsiz Oyun

Oyunun en düşük sistem gereksinimleri arasında Windows 7 64 bit işletim sistemi, Intel Core i5-2300 veya AMD FX-4350 işlemci, 8 GB RAM, 20 GB depolama alanı, DirectX 11 ve NVIDIA GeForce GTX 760 veya eşdeğer bir AMD Radeon ekran kartı yer alırken önerilen sistem gereksinimleri arasında Windows 10 işletim sistemi, Intel Core i7-6700 veya AMD Ryzen 1800X işlemci, 16 GB RAM, DirectX 11 ve NVIDIA GeForce GTX 2070 veya eş değer bir AMD Radeon ekran kartı bulunuyor.

Epic Games ücretsiz oyun ile birlikte oyuncuların ilgisini çekmeye çalışıyor. Bu oyuna sahip olmak isteyen bir kişinin yapması gerektiği şey öncelikle Epic Games Store ana sayfasına girip hesaba giriş yapmak. Eğer hesap yoksa kayıt olunmalı. Hesaba giriş yaptıktan sonra ana sayfada biraz aşağı inince oyun ile karşılaşmak mümkün oluyor. Hemen sayfaya girip oyunu kütüphaneye eklemek ve sonrasında Epic Games Launcher kurup oyunu kurmak oynamak için yeterli oluyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi