Epic Games Kupon Dağıtmaya Başladı

Epic Games Kupon Dağıtmaya Başladı
11:07 - Aralık 17 2021 Cuma

Epic Games kupon dağıtmaya başladı. Pek çok oyuncu şimdiden bu habere sevinmiş durumda. Kupon almak için gerekenleri anlattık.

Günümüzün en bilindik firmalarından birisi haline gelen Epic Games, geçtiğimiz yıl yılbaşına doğru her gün ücretsiz 15 oyun dağıtırken buna ek olarak 60 TL indirim kuponu da dağıtmıştı. Şimdi yılbaşı tatili yaklaşırken yeni bir kampanya dönemine başlayan mağaza dün ilk oyununu bedava olarak vermeye başlamıştı. Bununla birlikte kullanıcılar sınırsız bir şekilde 60 TL indirim kuponuna sahip olabiliyor. İşte kupon ile ilgili bilinen detaylar.

Epic Games Kupon Dağıtıyor

Epic Games, yeni kampanya dönemi ile birlikte 60 TL indirim kuponunu sunmaya başladı. Bu kupon ile birlikte oyuncular bir oyun satın aldığında 60 TL indirimden yararlanabilecek. Tek şart alınacak oyunun 79,99 TL olması. Oyunculara sunulmuş olan bu kampanya ile birlikte kullanıcılar 79,99 TL veya üzerinde bir oyun aldığında en az 19,99 TL ödeme yaparak 60 TL indirimden faydalanabiliyor olacak. Bu kampanya ile birlikte pek çok kullanıcı şimdiden bu fırsattan yararlanmış durumda.

Epic Games Kupon

Epic Games kupon kampanyası hakkında merak edilen sorulardan birisi kaç kuponun dağıtıldığı. Aslına bakarsak sınırsız kupon dağıtıldı. Yani oyuncular istediği kadar kupon kullanabiliyor. Tek şart her oyunda bir kupon kullanılması ve en az 79,99 TL değerinde bir oyun almak. Örnek vermek gerekirse oyuncu 3 oyun aldıysa 180 TL indirimden yararlanırken 20 oyun aldığında 1.200 TL indirim kazanıyor. Yani en düşük yaklaşık 400 lira ödeyerek 1.200 TL kâr elde ediliyor.

Epic Games’in sunmuş olduğu bu kampanya şimdiden pek çok oyuncunun bu kampanyaya ilgi göstermesine neden oldu. Firma, sunmuş olduğu kuponların yanı sıra yılbaşı tatili indirimlerine de ağırlık veriyor. Buna göre oyuncular Battlefield 2042, Far Cry 6 Standart Edition, Jurassic World Evolution, Red Dead Redemption 2 ve Riders Republic gibi pek çok oyuna indirimli bir şekilde sahip olabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi