“Amacımız YSK’de de başarıyı en üst seviyelere taşımak”

“Amacımız YSK’de de başarıyı en üst seviyelere taşımak”
18:15 - Kasım 17 2020 Salı

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı rehberlik öğretmenleriyle bir araya geldi ve “Sizler ülkemizin geleceğine rehberlik ediyorsunuz.” dedi.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile il merkezindeki liselerde görev yapan rehberlik öğretmenleriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere yönelik icra edilecek rehberlik çalışmaları tartışıldı. Toplantıda konuşan Savaşçı, öğrencilerin hayatlarındaki en önemli dönemlerden olan gelecek planlamaları ve bu planlama sürecinde karşılaştıkları birçok zorlukta rehber öğretmenlerin önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade etti.

Konuşmasında rehber öğretmenlerin önemli bir noktada bulunduğunu kaydeden Savaşçı, “Sizler, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, dolayısıyla ülkemizin geleceğine rehberlik ediyorsunuz. Amacımız YSK’de de başarıyı en üst seviyelere taşımaktır. Bu konuda öğrencilerimize olduğu kadar bizlere de rehberlik etmenizi, neler yapabileceğimiz konusunda fikirlerinizi bizimle paylaşmanızı istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi