Emre Mor: “Galatasaray hayalim nihayet gerçek oldu”

Emre Mor: “Galatasaray hayalim nihayet gerçek oldu”
14:03 - Ağustos 2 2019 Cuma

Galatasaray’ın yeni transferi Emre Mor, “Galatasaray hayalim nihayet gerçek oldu” dedi.

Galatasaray’ın İspanyol ekibi Celta Vigo’dan transfer ettiği 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Mor, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Kendisini 1 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Emre Mor, Başkan Mustafa Cengiz’i makamında ziyaret etti. Ziyarette İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak da yer aldı.

Emre: “Hayalim gerçek oldu”

Genç futbolcu, Galatasaray’a gelmenin kendisi için büyük bir hayal olduğunu belirterek, “Nihayet gerçek oldu. Burada olduğum ve tekrar antrenmanlara başlayacağım için çok mutluyum. Başkanımıza bana inandıkları için çok teşekkür ediyorum. İki zor sezon geçirdim. Bana inanıp kucak açarak karşıladıkları için herkese çok teşekkür ediyorum. Bana duyulan güven benim için çok büyük bir anlam ifade ediyor ve tekrar sahaya çıkmayı iple çekiyorum” dedi.

“Fatih Terim’e çok büyük saygı duyuyorum”

Fatih Terim ile çalışacak olmasını da değerlendiren Emre Mor, “Fatih Hoca benim için olabilecek en iyi teknik direktör. Çok iyi bir ilişkimiz var, birbirimizi yakından tanıyoruz. Ona çok büyük saygı duyuyorum. Benim yeteneklerimden en iyi şekilde faydalanabileceğini düşünüyorum. Beraber yakalayacağımız başarılar için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı taraftarlara da seslenen Emre, “Galatasaray taraftarlarını çok seviyorum. Onlarla buluşmak için heyecanlıyım. Umarım beraber birçok gol sevinci yaşayıp yeni başarılara koşacağız” ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz: “Galatasaray artık Emre’nin evi”

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emre’nin yurt dışında büyümüş bir isim olduğunu hatırlatarak, “Ona bakarken 1961 yılındaki iş gücü anlaşması ve sonrasındaki anlaşmalar aklıma geliyor. Orada bizim kuşaklarımız var. İlk giden kuşaklar maalesef oranın dilini bilmedi. Emre, üçüncü kuşak. Daha sonraki kuşaklar da Türkçe’yi öğrenemedi. Bu kuşaklarda bir dil sorunu oluştu. Buna karşı bir savaş veriyorlar ve Emre bu savaşı Avrupa’da kendi çapında gençliğiyle, ruhuyla verdi. Emre şimdi bu savaşı Türkiye’de verecek. Türkiye onun yuvası ve Galatasaray artık Emre’nin evi. Biz burada Emre’nin Allah vergisi yeteneklerini Galatasaray ve Türk futbolu için en iyi şekilde sahada sergileyeceğine, ölümüne mücadele edeceğine inanıyoruz. Artık yuvasını bulmuş bir insanın huzur içinde tüm yeteneğini, karakterini tamamen sahaya ve takımına vereceğine inanıyoruz. Kendisine hoş geldin diyorum” şeklinde konuştu.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ise, “Emre’ye evine, yuvasına hoş geldi diyoruz. Galatasaray taraftarları kendisini heyecanla bekliyor. Bir aydır biz kendisiyle görüşmeler yapıyoruz. Emre’nin Galatasaray’a gelme konusunda ne kadar heyecanlı ne kadar istekli olduğunu biliyorum. Bu transferin Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi