Emre Kılınç’a Beşiktaş talip oldu

Emre Kılınç’a Beşiktaş talip oldu
12:40 - Haziran 7 2019 Cuma

Başarılı bir orta saha oyuncusu olan Emre Kılınç; DG Sivasspor’la 2020 yılına kadar sözleşme imzalamış durumda. Özellikle Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’ın teknik direktörü olmasından sonra Beşiktaş yeni bir yapılanma konusunda önemli adımlar atıyor. Bu kapsamda Beşiktaş’ın Sivasspor oyuncusu Emre Kılınç’ı renklerine bağlamak amacıyla harekete geçtiği bildirildi. Hatta Emre Kılınç ile siyah – beyazlı ekip arasında ilk görüşmenin yapıldığı ve bu görüşmenin olumlu olarak geçtiği de bildirildi.

Emre Kılınç’a Beşiktaş Talip Oluyor

31 Mayıs 2020 yılına kadar Sivasspor’la sözleşmesi bulunan Emre Kılınç’ın Beşiktaş’a transfer edilmesi konusunun önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Başarılı orta saha oyuncusunun Sivasspor forması altında toplamda 31 kez ilk on birde görev aldığı biliniyor. Emre Kılınç toplamda ise 2.642 dakika boyunca Sivasspor’un formasını giydi. Oynağı maçlarda toplam 7 kez golle buluşan Emre; orta sahadaki başarısıyla da adından sıkça söz ettirdi. Yine 6 kez asist yapma başarısını da gösteren Emre Kılınç; geçtiğimiz sezonda adından sıkça söz ettirmeyi de başardı.

Beşiktaş ile Emre Kılınç görüşmesinin ardından; başarılı orta saha oyuncusunun Beşiktaş’a gidip gitmeyeceği konusu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi