Emekli polis 7 bin dolara öldürüldü

Emekli polis 7 bin dolara öldürüldü
19:00 - Haziran 25 2020 Perşembe

Olay, bir gün önce Bursa’nın merkezi Osmangazi ilçesi Kurudere bölgesinde meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre, tarlasına giden bir vatandaş hala bir kişinin yerde yatıyor olduğunu gördü ve durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kişinin öldüğünü belirledi. Yapılan incelemeler sonucunda hayatını kaybeden kişinin meyilli bir meyilli olduğu bulundu. Olay yerindeki incelemelerden sonra bulunan erkek cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Emekli polis cinayetten hapiste

Adli Tıp Kurumu’na götürülen adamın cesedi otopsiye alındı. Soruşturmanın ardından cesedin 72 yaşındaki İsmet Çatak’a ait olduğu tespit edildi. İznik’te yaşayan İsmet Çatak’ın 9 yıl önce aynı bölgede emekli bir polis memuru ve cinayet işlediği ortaya çıktı. Çatak parasını kaybettiğinde G.Ş. Ayasoyfa Caddesi’nde sekiz kadına ateş ederek sekiz kadını öldürdüğü ve geçen yıl 9 yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yakın bir arkadaş tarafından öldürüldü

Otopside, yaklaşık 24 saat önce İsmet Çatak’ın kafasına demir çubukla vurularak olayın gerçekleştiği, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu’na bağlı ekiplerin Bursa şehirlerarası güvenlik kameralarını incelediği tespit edildi. terminal. İsmet Çatak’ın yakın arkadaşı AT (49) ile tanıştığını buldu. AT’nin bir araba kiraladığını bulan ekipler, AT’yi parayla evde yakaladı. Gözaltına alınan AT, Çatak ile hapishaneden tanıştığını itiraf etti ve onu arazi alması için kandırdıktan sonra öldürdü ve parasını aldı.

Sorgulandıktan sonra mahkemeye sevk edilen AT, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Emekli polis memurunun son anları Bursa şehirlerarası terminalindeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Fatih Çapkın

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi