Elon Musk Yeni Ürünler Duyurarak Gönderme Yaptı

Elon Musk Yeni Ürünler Duyurarak Gönderme Yaptı
11:15 - Aralık 1 2021 Çarşamba

Elon Musk yeni ürünler duyurarak Apple şirketine bir göndermede bulundu. Stoğa sunulan ürün kısa sürede tükenerek karaborsaya düştü.

Elon Musk, günümüzün en popüler firmalarından birisi olan Tesla firmasını yönetiyor. Geçtiğimiz dönemlerde Cybertruck aracını tanıtan Musk, bu modelin tasarımını da göstermişti. Oldukça fütüristik bir tasarıma sahip olan Cybertruck modelinin çıkış tarihi çip ve tedarik krizi sebebiyle 2022 yılına ertelenmişti. Şimdi yeni bir ürün tanıtan Elon Musk, ürün ile ilgili bazı açıklamalarda da bulunarak Apple’ın satmış olduğu bir ürüne gönderme yaptı.

Elon Musk Yeni Ürünler Tanıttı, Hemen Tükendi

Apple, geçtiğimiz günlerde parlatma bezi satışa sunarak Apple cihazlarının rahatlıkla temizlenmesini sağlayan bir ürünü ortaya koymuştu. Ülkemizde 249 TL’ye satılan bu ürün, pek çok kullanıcının eleştirisine yol açmıştı. Bazıları bu ürünü gereksiz bulurken bazıları fiyatının yüksek olmasından şikayetçi oldu. Bazı kişiler ürünün fiyatının yüksek olmasının sebebini parlatma bezinde yer alan Apple logosu olarak açıklarken bazıları ürünün kaliteli malzemelerden oluştuğunu açıkladı. Bazıları da döviz kuru sebebiyle ürünün ülkemizde yüksek fiyata satıldığını belirtti.

Elon Musk Yeni Ürünler

Elon Musk, bu duruma bir gönderme yapmak için olmalı ki yeni bir ürünü satışa çıkarttı. Cyberwhistle olarak tanıtılan bu ürün bir düdük olarak yer alıyordu. Metal görünüme sahip olan düdük, satışa çıktığı an kısa süre içerisinde tükenmiş oldu. Elon Musk yeni ürünler tanıtırken en çok dikkat çeken ürünlerden birisi de metal düdük oldu. Kısa sürede stokta kalmayan ürün karaborsaya da düşerek 50 dolar olarak alınan ürün farklı mağazalarda 2.000 doların üzerinde yer almaya başladı.

Çeşitli ürünler satarak insanların ilgisini çekmeye çalışan Elon Musk, Twitter’da yaptığı açıklamada bu ürünün tıbbi sınıf paslanmaz çelikten üretildiğini belirterek birinci sınıf koleksiyon ürünü olduğundan bahsetti.  Apple’ın üretmiş olduğu parlatma bezinin basit bir ürün olduğunu ifade eden Elon Musk, bu ürüne para vermenin daha doğru olduğunu savunarak insanları ürüne yönlendirmiş bulundu. Ürünün kısa sürede tüketilmesi olumlu karşılandı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi