Elektrik Kablosundan Güvercini İtfaiye Ekipleri Kurtardı

Elektrik Kablosundan Güvercini İtfaiye Ekipleri Kurtardı
13:52 - Mayıs 16 2019 Perşembe

Sivas’ta ana cadde üzerinde bulunan aydınlatma direği üzerinde bulunan kablolara takılıp kalan bir güvercin yoldan geçen halkın dikkatini çekti. Ayağına dolanan iplerden dolayı elektrik kablolarına dolanmış olduğu görülen Güversin uzun süre buradan kurtulmaya çalıştı. Halkın dikkatini çeken güvercinin kurtarılması için itfaiye ekiplerine haber verildi.

ELEKTRİK TELLERİNDE SAATLERCE ASILI KALDI

Sivas’ta Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen olayda bir güvercin elektrik kablolarına takılı halde bulundu. Uzun süre burada takılı kalan ve ayağındaki iplerden ve kablolardan kurtulmaya çalışan güvercini halkın haber verdiği itfaiye ekipleri kurtardı.

Alınan bilgiye göre Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen olaydan bir güvercin ayağına dolanan işlerle uçup yol üzerindeki aydınlatma direğinin kablolarına kondu. Burada ayağındaki işlerle kablolara dolanan güvercin buradan kurtulmak için uzun süre uğraş verdi. Bu sırada güvercini fark eden halk onu kurtarmak üzere seferber oldu. Uzun süre burada kalan güvercin kurtarılamayınca Sivas Belediyesine ait itfaiye ekipleri olay yerine çağrıldı. İtfaiye ekipleri geldiklerinde itfaiye merdivenini kullanarak güvercini kabloların üzerinden alıp kurtardı. Elektrik kablolarına takılı kalan güvercin o anları ve kurtarılma anı Atatürk Caddesi üzerinde esnaflık yapan Mikail Uğur’un cep telefonu ile kaydedildi.