Elazığ’da Gassallara Özel Dev İndirim: Pırlanta ve Elmas Ürünlerde Yüzde 50 İndirim!

Popüler televizyon dizisi ‘Gassal’ın yankıları sürerken, Elazığ’dan gassallara yönelik anlamlı bir jest geldi. Şehrin kuyumcular çarşısında faaliyet gösteren deneyimli bir işletme, gassallara özel olarak pırlanta ve elmas ürünlerinde %50 indirim sunmaya başladı.
Kuyumculuk alanında 35 yıllık bir geçmişe sahip olan Volkan Karakaya, mesleğin kendilerine aile geleneği olarak geçtiğini ve şu anda işletmeyi ikinci kuşak olarak yürüttüklerini belirtti. Karakaya, ‘Gassal’ dizisinin popülerliğinin artması üzerine böyle bir kampanya düzenlemeye karar verdiklerini ifade etti. İndirimli ürünlerin başlangıç fiyatlarının 8 bin TL olduğunu söyleyen Karakaya, müşterilerin istedikleri limitte pırlanta bulabileceklerini ekledi.
Elazığ’daki bu kampanya, gassallar başta olmak üzere tüm müşterilere cazip fırsatlar sunuyor ve sektördeki diğer işletmelere de ilham kaynağı oluyor.
Ahmet Mücahid Kantarcıoğlu