Ekmek Mücadelesini Belediye Kazandı

Ekmek Mücadelesini Belediye Kazandı
15:15 - Mayıs 9 2022 Pazartesi

Ekmek fiyatlarında artışın yaşandığı bugünlerde, Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yaşanan ekmek mücadelesini belediye kazandı. Somon ekmek fiyatları 2 TL olarak belirlendi. Fırıncılar ile belediye arasında yaşanan anlaşmazlık sonunda belediye başkanı ekmeği 2TL’den satışa sunmaya başladı.

Ekmek Fiyatları 2 TL Olarak Belirlendi

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde fırıncılar ile Şarkışla Belediyesi arasında bir süredir ekmek fiyatları ile ilgili anlaşmazlık yaşanıyordu. Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz yaşanan bu mücadelede Sivas Belediyesi’nin de desteğini alarak ekmeği 2 TL olarak satışa sundu. Bu anlaşmazlığın yaşanmasının sebebi fırıncıların 200 gr ekmeği TL olarak satmak istemeleri oldu. Belediye Başkanı buna izin vermeyince fırıncılar ekmek çıkarmama kararı aldı. Belediye Başkanı Oğuz Sivas’tan ekmek getirterek halka ücretsiz olarak dağıttı.

Başkan Ahmet Turgay Oğuz fırıncılarla yaşadığı anlaşmazlığın sonunda Sivas belediyesi ile yaptığı görüşmeler sonunda onların da desteğini alarak ekmeği Şarkışla halkına 2TL olarak satışa sunmaya başladı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi