Zara Belediyesi’nden takdire şayan e-hizmet!

Zara Belediyesi’nden takdire şayan e-hizmet!
12:38 - Kasım 14 2020 Cumartesi

Zara Belediyesi tarafından içinde elektronik kitap ve deneme sınavlarının bulunduğu bir internet sitesi kurularak ilçede yaşayan vatandaşların ücretsiz bir şekilde istifade edebilmesine olanak sağlandı.

Zaralı vatandaşların okuma alışkanlığının geliştirmesi maksadıyla açılan web sitesine www.zaraokuyor.com adresi üzerinden ulaşım sağlanabiliyor. Üstelik sitede yer alan kitaplarla ilgili yapılacak sınavda dereceye girenleri bisiklet, tablet ve akıllı saat gibi birbirinden güzel ödüller de bekliyor. Sitede ayrıca öğrencilerin sınavlara hazırlanması maksadıyla ücretsiz deneme kitapçıkları da yer alıyor.

Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik yaptığı açıklamada siteyi değerli Zara halkı ve gençleri için açtıklarını söyledi. Sitede yetişkinler ve öğrenciler için Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarının 2 farklı kitabının bulunduğunu söyleyen Fatih Çelik, ileriki tarihte yapılacak sınavda dereceye giren ilk 3 kişiye güzel ödüllerin, 4 ile 10 arasına girenlere ise sürpriz ödüllerin verileceğini söyledi. Başkan Fatih Çelik projenin eğitime katkı sağlanması ve vatandaşlara kitap okuma alışkanlığının kazandırılması olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi