Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri Ortaya Çıktı

Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri Ortaya Çıktı
10:40 - Aralık 20 2021 Pazartesi

Dying Light 2 sistem gereksinimleri açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyunun sistem gereksinimleri kısmen yüksek bir seviyede yer alıyor.

Günümüzde oyuncuların en çok beklediği oyunlardan birisi olan Dying Light 2, 4 Şubat 2022 tarihinde kullanıcılar ile buluşuyor olacak. Henüz oyun piyasaya sürülmese de şimdiden oyun hakkında sistem gereksinimlerine ulaşılmış durumda. Aksiyon, rol yapma ve hayatta kalma tarzında bir oyun olan Dying Light 2 Stay Human, farklı bir deneyim ile oyuncuları içine çekmeye çalışacak.

Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri

Dying Light 2 oyunu henüz çıkmadı fakat şimdiden sistem gereksinimleri ile ilgili bazı bilgiler gün yüzüne çıkmış durumda. Dying Light 2 oyununun en düşük sistem gereksinimlerini incelediğimizde oyunun Windows 7 işletim sistemi, Intel Core i3-9100 veya AMD Ryzen 3 2300X işlemci, 8 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti veya AMD Radeon RX 560 ekran kartı, 4 GB VRAM ve 60 GB depolama alanı istediği görülüyor.

Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri

Dying Light 2 sistem gereksinimleri incelenirken oyunun önerilen sistem gereksinimlerini de bilmek gerekiyor. Oyunun önerilen sistem gereksinimlerini incelediğimizde Windows 10 işletim sistemi, Intel Core i5-8600K veya AMD Ryzen 5 3600X işlemci, 16 GB RAM ve NVIDIA GeForce RTX 2060 veya AMD RX Vega 56 ekran kartı gerekiyor. Bu sisteme ve üzerine sahip oyuncular yüksek grafik ayarları ile oyunu rahatlıkla oynayabiliyor.

Dying Light 2 hakkında merak edilenler konusunda da bir açıklama yapmak istiyoruz. Dying Light, 28 Ocak 2015 tarihinde piyasaya çıkan ve Microsoft Windows, Linux, Mac OS X, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında oynanabilen bir oyun olarak bizleri karşıladı. Techland tarafından geliştirilen bu oyun, hayatta kalma ve macera tarzı bir oyun olarak hem tek oyunculu hem de çok oyunculu olarak oynanabildi. Dying Light 2 oyunu ise Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarında oynanabiliyor olacak. Oyunun ilk oyundan 20 yıl sonra geçeceği belirtilen bilgiler arasında.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi