15 Temmuz etkinliğinde duygusal anlar yaşandı

15 Temmuz etkinliğinde duygusal anlar yaşandı
15:13 - Temmuz 16 2020 Perşembe

Ülkemizin birliğine kastedilen 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında vatanı uğruna hayatını hiçe sayarak şehit düşen Halil Kantarcı’nın annesi Fadime Kantarcı, 15 Temmuz etkinliğinde gözyaşlarına hakim olamayarak herkese duygusal anlar yaşattı.

Darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçmesi kapsamında Zara ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününe dair bir takım etkinlikler düzenlendi. Akşam yapılan programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesi halka yaptığı çağrı da dahil olmak üzere o günün yeniden yaşanmasını sağlayan çok sayıda video programda yer aldı. Programın bir bölümünde ise Sivaslı 15 Temmuz şehidi Halil Kantarcı’ya ithafen hazırlanan “Halil Gardaşıma” isimli şiir seslendirildi.

Şehit oğlu için yazılmış şiirin gösterimi esnasında gözyaşlarına hakim olamayan şehit annesi Fadime Kantarcı’yı Kaymakam Mehmet Sayın’ın eşi sakinleştirmeye çalıştı. Alandan ayrılan şehit annesinin isteği dolayısıyla Şehit Halil Kantarcı’nın hayatı da program listesinden çıkartıldı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi