Duygu Delen son yolculuğuna uğurlandı

Duygu Delen son yolculuğuna uğurlandı
13:00 - Ağustos 15 2020 Cumartesi

Olay, 13 Ağustos 2020 günü saat 16.30 sularında Şehitkamil ilçesine bağlı Batıkent Mahallesi Vehbi Dinçerler Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın 4. katından düşen veya yere çakılan Duygu Delen (17), yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrasında hayatını kaybeden genç kızın cansız bedeni Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemleri tamamlanan Duygu Delen, Gaziantep Asri Mezarlığı’na toprağa verildi. Cenazeye, hayatını kaybeden Duygu Delen’in ailesi, yakınları, yakınları, arkadaşları ve çok sayıda vatandaşı katıldı.

“Bu işi bırakmayacağız”

Cenaze törenlerinin ardından açıklama yapan baba Bülent Delen, “Adalete inanıyorum. İnanıyorum. Bu çocuk daha bir yıl önce başka birinin ölümüne neden olmuştu. Daha önce 33 yaşındaki bir kadının ölümüne neden oldu. sarhoşken ve ertesi gün serbest bırakılırken, çocuklarımı bırakın, ben orduda şehit olayım, vatan için ölsünler, kafam o kadar kolay olmamalı, can almak o kadar kolay olmamalı • Olması gerektiğini düşünüyor musun? Bu işten vazgeçmeyeceğiz Adaletin yerini bulmasını istiyoruz diyorum Allah dertlerini versin, ben bela istemem ama Allah onlara lanet olsun.

“Kardeşimin canını aldılar”

Duygu Delen’in hayatını kaybetmesinin kendilerini mahvettiğini belirten kardeşi Harun Delen, “Olayı sonuna kadar takip edeceğiz. Kardeşim böyle bir şey yapacak biri değildi. Mutlu bir aileydik. Bizim sorunumuz olmadı. hiç sorun yaşamadım. Kardeşim hiçbir şekilde intihar edemez. ” Söylediği gibi geçen yıldan sabıka kaydı olan biri kardeşimin hayatına düştü. Onu takip edeceğiz. Adalet istiyoruz. Başka hiçbir şey istemiyoruz. Katilin sadece takıntılı biri olduğunu biliyordum. ”

“O çocuk bizi sürekli rahatsız ediyordu”

Kardeşinin ölümünün ardından konuşan Gözde Delen, Mehmet K.’nın kendilerini daha önce rahatsız ettiğini vurgulayarak, “O çocuk bizi sürekli rahatsız ediyordu. Evimizin önüne hiç çıkmadı. Kapımızın önünde sürekli bağırıyordu. Onu uzaklaştırmak istedik. O istemedi. Bundan eminim. ”

“Torunumu oradan aşağı attılar”

Torununun ölümüyle yaralandıklarını söyleyen acılı büyükanne Fatma Yüceler, “Benim torunum çok iyiydi. Böyle bir şeyi yapabilecek biri değildi. Çok şefkatli biriydi. Ne yaptılar?” ne yaptılar, kızım oradan atıldı. İnternette tartışılan bütün konular yalan. Bu çocuk kızımı bir yıldır terk etmedi. ” dedim.

“Kızımı asla yalnız bırakmadı”

Duygu Delen’in teyzesi Nilüfer Hız ise “Katil kızımızı hiçbir şekilde bırakmadı. Gitmesine izin vermedi. Kızımızı yalnız bırakmadılar, yaşamasına izin vermediler. O çocuk içiyordu, içiyordu ve evin önüne geliyordu, rezil oluyordu. Kızımızı sürekli terk etmedi. ”

“Olay tamamen intihara meyilli”

Olayın ardından ifade veren acılı ailenin bir aile dostu, “Duygu çok kendine güveniyordu, hayat dolu bir insandı. Psikolojisi çok iyiydi, iyi bir insandı. Bu olay tamamen gizlendi. Kızımız böyle bir şey yapabilecek biri değildi. “Çok fazla konuşmak istemiyoruz. Biz sadece adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Acımız çok büyük “dedi.

Olayın ardından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan sanık Mehmet K., “cinayet niteliği” ve “çocuğa cinsel istismar” suçlarından gece Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Said Vakkaş Yağcı

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi