Düğünde Halay Çekişmesi Tatsız Bitti: Kadın Soliste Şiddet

Düğünde Halay Çekişmesi Tatsız Bitti: Kadın Soliste Şiddet
11:20 - Eylül 20 2025 Cumartesi

Hatay’ın Hassa ilçesindeki bir düğünde çıkan anlaşmazlık, korku dolu anlara sahne oldu. Halay başı olmak isteyen bir kişi, düğünde şarkı söyleyen Esin Solist adlı sanatçıya fiziksel saldırıda bulundu. Alkollü olduğu belirtilen saldırgan, sanatçının boğazını sıktı ve bu durum cep telefonu kamerasına yansıdı.

Saldırganın, düğün öncesinde de başka bir misafirle tartıştığı ve Esin Solist’e tehditler savurduğu öğrenildi. Sanatçı, saldırganın kendisine “Karşıma geçip şarkı söyleyeceksin, aksi halde burayı taratırım” şeklinde tehditlerde bulunduğunu aktardı. Saldırgan, olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Esin Solist yaşadığı dehşet verici anları, “Saldırgan bana saldırdığında ‘Herhalde buraya kadarmış’ diye düşündüm. Olay sırasında boğuşma yaşandı, müdahale etmeye çalışan vatandaşlar oldu ancak saldırgan pes etmedi. Bu olayda yalnızca fiziksel zarar görmekle kalmadım, aynı zamanda takılarım da kayboldu” şeklinde ifade etti.

Sanatçı, iki çocuğu için mücadele ettiğini ve olaydan sonra da sahneye çıkmaya devam edeceğini belirterek, susmayacağını ve tüm çalışan annelerin sesi olmak istediğini vurguladı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi