Dudak dolgusunun ihmal edildiği iddiasıyla doktor açıklaması ortaya çıktı

Dudak dolgusunun ihmal edildiği iddiasıyla doktor açıklaması ortaya çıktı
10:00 - Kasım 11 2020 Çarşamba

İstanbul’da yaşayan tekstil tasarımcısı Ece Deniz, sosyal medya hesabından bulduğu Nişantaşı’nda bir estetik merkezine giderek dudak dolgusu yaptırdı. Şüpheli doktor MK tarafından 2 ay arayla yapılan işlemin ardından Deniz’in dudaklarında reaksiyon görüldü. Deniz, şüphelinin kendisine verdiği antibiyotiği eritme işleminin başarısız olmasının ardından, avukatı Melda Merve Tekcan aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na doktora suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli doktor MK geçtiğimiz günlerde ifade verdi.

“Uygulamayı mutlu bir şekilde bıraktı”

Şüpheli Operatör Doktor MK’nin yaptığı açıklamada, “5 Ocak 2018 tarihinde Ece Deniz’e kliniğimde lokal anestezi altında dudak dolgusu uygulandı. İşlem sonrası hasta sorunsuz bir şekilde klinikten çıkarıldı. Daha sonra hasta dolgu işleminden oldukça memnun kaldığı için 23 Mart 2018 tarihinde kliniğime geldi ve hastaya lokal anestezi altında dudak dolgusu yapıldı. Hasta işlemden sonra memnun kaldı ”dedi.

Müvekkil Ece Deniz’in dudaklarında şişlik olduğunu belirten şüpheli, “7 Temmuz 2018’de lokal anestezi altında topaklanma işlemi uygulandı. Olası bir alerjik reaksiyon ve enfeksiyonu önlemek için kendisine antibiyotik ve antiinflamatuvar içeren bir reçete hazırlandı ve verildi. Aynı prosedür 4 Ağustos 2018’de topaklanmanın geçmemesi ve reçete verilmesi nedeniyle yeniden uygulandı ”dedi.

“Hatam yok”

İfadesinde bir hata olmadığını iddia eden şüpheli, “27 Eylül 2018 tarihinde kontrole gelen hastanın neredeyse hiç topraklama olmadığı, dudak şeklinin oldukça normal olduğu, sadece minik yüzeysel topaklar olduğu ve hastaya herhangi bir işlem uygulanmadı. “Hastaya uygulanan işlemde herhangi bir kusurum yok.”

Topaklanma olayının vücudun başka yerlerinde uçuk, yaralar ve yüzeysel tahriş sonucu meydana gelebileceğini kaydeden şüpheli, “Ayrıca şikayetçi kendi kusuru ile dudaklarda soruna neden oldu. başka bir yerde incelendi ve işlem yaptırıldı.Ayrıca şikayetçinin vücuduna alerjisi var ve diğer tepkiler. Bu nedenle bana yönelik suçlamaları kabul etmiyorum ”dedi.

Öte yandan dosya, şikayetçi Ece Deniz’in rapor alması için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İrem Demir

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi