Döneri, pideyi 10 kat fiyatla sattılar, Bodrum’u karıştırdılar

Döneri, pideyi 10 kat fiyatla sattılar, Bodrum’u karıştırdılar
18:12 - Haziran 25 2020 Perşembe

Göltürkbükü İlçesi’ndeki bir otel restoranında 2 bin 263 liralık hesap Bodrum’u karıştırdı. Kolaya 61 lira, 1.5 porsiyona 369 lira, pide’ye 184 lira, Türk kahvesine 53 lira, 61 lira kahveye, 184 liradan dondurmaya, 20 lira suya isyan Bodrum esnaf. Bitez plajlarındaki plajlarda, aynı ürünler toplam fiyatı 200 ile 300 lira arasında tutarken, hesap 2 bin 263 lira yaptı. Bitez’in en ünlü yerleri şezlonglarını ücretsiz kullanmaya başladı. Bodrum’un en ünlü koylarından biri olan 5 yıldızlı otellere sahip Bardakçı Koyu’nda bile aynı ürün 350 liraya mal oluyor. Bodrum’un en ünlü döner kebabı porsiyon başına 40 liraya hizmet veriyor.

Bitez sahilindeki otel ve plaj işletmecileri fiyatların çok pahalı olduğunu belirterek, “Bitez sahilinde böyle bir fiyat yok. En pahalı yiyeceğimiz 90 liraya mal oluyor. Bu ürünlerin toplam fiyatı 200 lira ve 280 lira. “Bu 4 kişilik bir ailenin toplam yemeğimin fiyatıdır.”

Bodrum’daki en ünlü döner dükkanları, asla bu tür fiyatlara döner satmadıklarını ifade etti. “Parçayı 40 liraya satıyoruz. Ekmek 18 liraya satılıyor. Bu fiyatlar Bodrum’a zarar veriyor. Yaşamlarımızda böyle fiyatlar görmedik. ”

5 yıldır Bodrum’da tatile gelen işadamı mekanı Gökhan Göz’ün “Turizmin Türkiye’nin en güçlü olduğu bodrumlardan biri olduğunu gösteriyor. Farklı rakamlar duyuyoruz. Kendimizi yaşıyoruz. Türkbükü’nde 3 bin 800’ün fiyatı 250. mantı lirası Bu yıl Bardakçı Koyu’nu tercih ediyoruz, burada daha uygun fiyatlar, Bardakçı Koyu’nda aynı yiyecek içeceklerini 300 liraya yiyoruz, Bodrum’da otel seçiminize bağlı olarak kişiselleştirilmiş fiyatlar var. 360 liralık döner fiyatı olan Bodrum’da 3 aylık bir tatilciyim.Kişisel hizmet var Düğmeye bastığınızda garson geliyor, papyonlu üst düzey bir servis var. böyle bir otel, bu bedeli ödemek zorundasınız. ”

Göz, Bodrum’da her bütçeye uygun yiyecek ve içecek olduğunu söyledi. Aynı zamanda bir iş, papyonlu bir plajda servis edilen garson, restoranda veya güneşlenme alanında bir düğme ile çağrılan garson ve üst düzey hizmete ödeyeceğiniz hesap aynı olamaz halka açık bir plajda ödeyeceğiniz hesap. Hiç alınmadım. Burada birçok yere gittim. Bodrum, ziyaret edilmesi gereken turistik bir bölgedir. Bodrum bir cennet, Türkiye’nin incileri. Kimse gelmekten korkmamalıdır “dedi.

Eren Ayhan

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi