Doktor karı-koca ‘korona’ tartışması karakolda sona erdi

Doktor karı-koca ‘korona’ tartışması karakolda sona erdi
15:00 - Aralık 19 2020 Cumartesi

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde Dr. F.İ, dört ay önce kendisi gibi doktor olan karısı MOI’den “kediye kıyma verdiğim için beni dövdüğü” iddiasıyla şikayette bulunduktan sonra şikayetinden vazgeçti. Dr. F.İ. Çalıştığı Şanlıurfa’da hastalandıktan sonra eşi ile Samsun’un Bafra ilçesine geldi. F.İ. ve kocası MOI. birlikte korana virüsü testi yaptırdılar. Alınan test sonucunda F.İ. pozitif, kocası MOI. negatiftir. Evde yapılan tartışma sonucunda Opr. MOI. Karısının kendisine virüs bulaştırmaya çalıştığı ve darp ettiği iddiasıyla karakola gitti.

“Yüzüme tükürdü, ‘Ben pozitif oldum, sen de pozitif olacaksın’ dedi.”

Opr. MOI., “Eşim birkaç gün rahatsız oldu. Onunla corona virüsü testi yaptırdık. Testi pozitifti, benimki negatifti. Eve geldik, evde ona bakıyordum. 13 gibi uyandı. : 00 Bugün. Bugün benim doðum günümdü. Kýz kardeþim aradı ve doðum günümü kutladı. Benden mi bahsediyorsun? “Markete gittim ve dükkana geldim. Aldığım gibi beni kafama attı.” Beni hastaneye mi kaldırmaya çalışıyorsun? “Diyerek çıldırdı. Benden kurtulmaya mı çalışıyorsun? “Yüzüme tükürdü,” Sen olacaksın “. Tükürüğünü alıp ağzıma koydu. Birkaç gün zorla bana bulaştırmaya çalışıyordu. Sonra hırpalanmıştı. beni, sağımı solumu ısırdı. Daha önce bana iftira atıyordu. Polis arıyordu ”dedi.

“Bu ülkede şiddet sadece kadınlara değil erkeklere de uygulanıyor”

Eşinin Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde doktor olduğunu belirten MOİ, “Ben de ondan şikayetçi oldum. Şu anda evinde karantinada, onu götürmeye karar verdim. Can güvenliğim tehlikede. Daha önce böyle şeyler oldu. oluyordu, beni dövüyordu. Bana en son şikayette bulunduğunda ifadesini kendi özgür ifadesiyle geri aldı. “Yanlış tanıklık verdim” diyerek suçluluk duygusu yaşadı. Ondan şikayet etmedim ama şimdi hastaları incitip bana zarar vereceği için cezalandırılmasını istiyorum. “Bunun göz ardı edilmemesini istiyorum. Şikayetçiyim ve davamdan dönmeyeceğim. “Dedi.

Ahmet Şükrü Uluçay

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi