Doğan Ürgüp’ten gündeme dair önemli açıklamalar

Doğan Ürgüp’ten gündeme dair önemli açıklamalar
14:43 - Ocak 22 2021 Cuma

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp Kanal 58 televizyonunda katıldığı canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Kanal 58 televizyonunda Nail SERTAKAN’ın konuğu olarak canlı yayına katılan BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Eski Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ülke ve Sivas gündemine dair birçok konuda detaylı açıklamalarda bulundu. Ürgüp program başında, geçirdiği korona virüs rahatsızlığı ve ülke genelinde alınan pandemi tedbirleri konusunda açıklamalarda bulunurken tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Program devamında ülke gündemi ile ilgili de soruları cevaplayan Doğan Ürgüp, HDP’nin kapatılmasına parti olarak destek verdiklerini, erken seçimi öngörmediklerini ve şehit parti lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasının takipçisi olduklarını belirtti. Sivasspor konusundaki sorulara ayrı bir başlık ayıran Ürgüp, kırmızı-beyazlıların bu sene Türkiye Kupası’nı alacaklarına inandığını söyledi.

Sivas kentinin yerel gündemi ile ilgili sorulara da oldukça ayrıntılı cevaplar veren Doğan Ürgüp’ün konuk olduğu canlı yayın programı Kanal 58’in Youtube hesaplarında da izlenebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=Vx6jeOa6xU8

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi