Doğan Ürgüp: ’’Bana Güvenenleri Mahcup Etmem’’ Dedi

Doğan Ürgüp: ’’Bana Güvenenleri Mahcup Etmem’’ Dedi
23:34 - Mart 22 2019 Cuma

Belediye çalışanlarıyla bir araya gelen BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp, açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada ‘’,”Bana güvenin, beni tercih edin ben, beni tercih edenleri, güvenenleri mahcup etmem’’ dedi. Belediyede çalışan temizlik personeliyle bir araya gelen Doğan Ürgüp; ‘’Bana güvenin, beni tercih edin ben, beni tercih edenleri, güvenenleri mahcup etmem. Yeter ki hak ve hukuk yerini bulsun. Belediye birimlerini benden iyi bilen bir aday yok. Biz Sivas halkının ve milletimizin desteğine güveniyoruz.” dedi.

BBP’den Sivas Belediye Başkan Adayı olan Doğan Ürgüp, yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret eden Doğan Ürgüp, temizlik işçileriyle bir araya geldi. İşçilere seslenen Doğan Ürgüp,”İş konusunda gerekeni yaparız. Bundan şüpheniz olmasın. Hak ve hukuk konusunda da gerekeni yaparız. İşçiler için maaş önemli bende bunu çok önemsiyorum. Millet içinde hizmet önemli, kurumda işlerin yürümesi lazım bu da çok önemli dengeyi çok bozarsanız maaş ödeyemezsiniz. Çok bozmak da zaten mümkün değil bizim dönemimizde enflasyon yüzde 9’un altındaydı. Özbelsan işçilerine ben göreve başladığımdan bitime kadar yüzde 100’e yakın maaş artışı sağladık. Ben açık sözlülükle şunu vaat ediyorum. Allah bana bu görevi nasip ederse ben eksik gördüğüm işleri daha iyi yapıp telafi edeceğim bir sistem getireceğim. Hem de şartlarınızı bütün belediye personeliyle birlikte en iyi noktaya getirmeye gayret göstereceğim. Ben ulaşılması kolay bir kişiyim. Rahat ulaşırsınız bana telefon numaram herkeste var istediğiniz zaman bulursunuz beni bana güvenin beni tercih edin ben, beni tercih edenleri, güvenenleri mahcup etmem. Yeter ki hak ve hukuk yerini bulsun. Belediye birimlerini benden iyi bilen bir aday yok. Biz Sivas halkının ve milletimizin desteğine güveniyoruz” dedi.

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp, daha sonra belediye bünyesindeki Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nü ziyaret ederek birim çalışanlarıyla bir araya gelip seçimlerde destek istedi.