Doğan Ürgüp: “Adaletten sapmadan görev yapacağız”

Doğan Ürgüp: “Adaletten sapmadan görev yapacağız”
23:35 - Mart 21 2019 Perşembe

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp, “Biz hiçbir zaman adam ayırmadan, kimseyi kayırmadan sadece görevi ehline vererek adaletten sapmamak kaydıyla görev yapma düşüncesindeyiz” dedi.

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp, seçim çalışmalarına yoğun programı ve ziyaretleri ile devam ediyor. Ürgüp, Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi A.Ş. (TÜDEMSAŞ) Genel Müdürü Mehmet Başoğlu’nu ziyaret etti. Yapmış olduğu ziyarette oy kullanmanın vatandaşlık görevi olduğunu vurgulayan Ürgüp, yapılacak olan seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Sivas Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp, daha sonra TÜDEMSAŞ’ta çalışan personelleri de ziyaret ederek seçimde çalışanlardan destek istedi. İşçilerle öğle yemeği yiyen Ürgüp, işçilerle sohbet etti. TÜDEMSAŞ ziyaretinden sonra Kılavuz Mahallesi’ndeki belediye bünyesinde hizmet veren Özbelsan şirketine geçen Ürgüp burada ilk olarak şirketin genel müdürü Şaban Kaya’yı ziyaret etti. Özbelsan bünyesinde çeşitli birimlerde çalışan işçilerle görüşen Ürgüp seçimlerde onların desteğini istedi.

Bundan önceki dönem belediye başkanlığı yaptığı sırada belediye bünyesinde çalışan herkesle aynı diyalog içerisinde bulunduğunu ifade eden Ürgüp, “Herkes Allah’ın takdir ettiği görevi yapar. Belediye başkanının özelliği sizlerin oylarıyla seçilmiş olmasıdır. Bu işe görevlendirilmiş olmasıdır. Bir dönem daha aday oldum. Tecrübe çok önemlidir. Şuanda bir mücadele içerisindeyiz. Ben bir dönem belediye başkanlığı yaptım. Dolayısıyla bir tecrübe söz konusu birimleri tanıyoruz, birimlerdeki yetkili arkadaşları tanıyoruz. Biz hiçbir zaman adam ayırmadan, kimseyi kayırmadan sadece görevli ehline vererek adaletten sapmamak kaydıyla görev yapma düşüncesindeyiz. Bu manada hepinizin desteğini talep ediyorum. Hangi partili olursanız olun. Bunun bir önemi yok. Belediye başkanlığı ve belediye meclisi için dua ve desteklerini bekliyorum. Belediye başkanı seçildiğim takdirde işçileri geriye götürmem daha ileriye götürürüm. Hem sosyal haklar hem ekonomik şartlar açısında daha iyisini yapacağız. Tecrübeyi tercih etmenizi bekliyorum” diye konuştu.