Dikkat Raflarda Müşteriler Var!

Dikkat Raflarda Müşteriler Var!
14:32 - Mayıs 10 2022 Salı

Sivaslı bir girişimci sıra dışı bir kafe tasarımına imza atarak, müşterilerini ağırlıyor. Şaşkınlıkla karşı bir yöntem uygulayan girişimci, yeni tasarımdan gayet memnun!

Mekanında daha fazla sayıda müşteri ağırlamayı isteyen bir girişimci, masaların çift katlı olduğu bir konsepti hayata geçirdi. Geliştirmiş olduğu bu tasarım sayesinde daha fazla müşteriye hizmet sunduğunu ifade eden Sivaslı girişimci Burak Özmen, bu yeni tasarımın fazlasıyla dikkat çektiğini ifade ediyor. Bu yeni tasarımda müşteriler adeta kitap gibi raflarda otururken, bu şekilde bir tasarımın Türkiye’de bir eşinin de bulunduğu belirtiliyor.

Sivas’a Özgü Orijinal Bir Kafe!

2019 yılında açmış olduğu kafeye yeni bir konsept uyarlayan Burak Özmen, pandemi süreciyle birlikte işlerinde bir düşüş yaşanıldığını ifade ediyor. Sonrasında kendisinin projesini geliştirdiği bu yeni konsept sayesinde Sivas’a özgü orijinal bir kafe kazandığını belirtti. Öte yandan bu yeni konseptten müşterilerin de memnun olduğu belirtilirken pek çok müşterinin kafede fotoğraf çektirdiği de ifade edildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi