Rıza Hoca DG Sivasspor’un internet sitesine açıklamalarda bulundu

Rıza Hoca DG Sivasspor’un internet sitesine açıklamalarda bulundu
18:40 - Ocak 1 2021 Cuma

Yiğidoların deneyimli teknik adamı Rıza Çalımbay, son hafta alınan Beşiktaş mağlubiyeti, hakem hataları ve takımın son durumuna kadarki birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Kırmızı-beyazlıların internet sitesinden paylaşılan röportaj, Beşiktaş maçı sonrası verilen ilk röportaj olması hasebiyle önem arz ediyor. Rıza Hoca yaptığı açıklamada özellikle karantina süreçleri ve Avrupa kupalarındaki müsabakalar nedeniyle çok kısa aralıklarla maç yapmalarından dolayı takımın çok yorgun düştüğünü, fakat şu an tekrar toparlanmaya başladığını ifade etti. Beşiktaş maçında alınan mağlubiyete de değinen Çalımbay, çok iyi mücadele ettiklerini, fakat hakem hataları yüzünden bir maçı daha kaybettiklerini söyledi. Röportaj boyunca hakem hataları üzerinde duran Rıza Hoca artık bu hatalar yüzünden Türk futbolu zarar görmesin ve maçların sonuçları hakemler tarafından belirlenmesin dedi.

Rıza Hoca son olarak, takımına çok güvendiğini ve özellikle kendi sahalarında oynadıkları maçları kazanarak tabloda hak ettikleri yere geleceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi