DG Sivasspor Galibiyete Ulaştı

DG Sivasspor Galibiyete Ulaştı
13:07 - Mayıs 25 2019 Cumartesi

Uzun süredir galibiyet elde edemeyen Sivas Demir Spor Galatasaray’ı 4-3 yenerek galibiyet elde etti. Takımın gollerinden 2 tanesini Serhiy Rybalka, birer golü de Hakan Arslan ve Arouna Kone attı. Almış olduğu bu galibiyet ile sezondaki galibiyet sayısını 10’a çıkarak Sivas Demir Spor toplam puanını da 41’e çıkarmış oldu.

Spor Toto Süper Ligin 34. ve son haftasında elde ettiği galibiyet öncesinde Sivas Demir Spor en son galibiyetini 25. haftada Evkur Yeni Malatyaspor’u kendi sahasında 2-0 yenerek elde etmişti. En son galibiyetten sonra aradan geçen 8 haftada galibiyet yüzü göremeyen takımın ligin son haftasında elde ettiği başarı takımın, teknik ekibin ve taraftarların yüzünü güldürdü.

DG SİVASSPOR SONUNDA GALİBİYETE ULAŞTI

25.haftada kazandığı Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 yendikten sonra kendi sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor’a 3-1 yenildi.  bu yenilgiden sonra Atiker Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıktan sonra yine kendi sahasında Beşiktaş’a 2-1 yenilen takım, ligin 30. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’la berabere kaldı. Medipol Başakşehir ile Sivas’ta yapılan karşılaşmayı 0-0 bitiren Sivas Demir Spor, deplasmanda Göztepe ile 3-3 berabere kalmıştı. 33. haftada ise yine deplasmanda MKE Ankaragücü’ne 3-1 yenildi.

Bütün bu maçların ardında 34. Haftada Galatasaray’ı konuk eden takım 4-3’lük sonuçla galibiyet hasretine son verdi.