DG Sivasspor – Galatasaray Maçının Bilet Satışları Başladı

DG Sivasspor – Galatasaray Maçının Bilet Satışları Başladı
13:43 - Mayıs 23 2019 Perşembe

2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu son haftasında oynanacak Demir Grup Sivasspor- Galatasaray maçı için biletler satılmaya başladı. Bu maç için uygun fiyata satılmaya başlaya biletlerin büyük bir kısmı tükendi.

TARAFTARLAR DEMİRGRUP SİVASSPOR-GALATASARAY MAÇINI 43 TL’YE İZLENEBİLECEK

Cuma günü oynanacak olan 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu son maçı olan Demir Grup Sivasspor- Galatasaray karşılaşması Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda saat 21.00’de oynanacak. Sivas’ta oynanacak maça Sivaslı taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

24 Mayıs Cuma günü oynanacak maçın biletleri Passolig tarafından satılmaya başlandı. Taraftarlar tarafından ilgi göre bilet satışlarında en ucuz bilet 43 TL olarak satılıyor.

Sivas’ta oynanacak maç için satışa çıkarılan Demir Grup Sivasspor, Galatasaray maçında özellikle misafir tribünü tarafındaki biletlerin satıldığı ve bittiği söyleniyor. Maç için satışa çıkarılan diğer biletlerin fiyatları ise VİP bilet satışları 65 TL, maraton 43 TL, Osman Seçilmiş Güney Kale Arkası 43 TL ve en çok satılan kategori olan misafir kategorisinde ise biletler 57 TL’ye satılıyor.