Devlet yetkilileri Anıtkabir’de! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı

Devlet yetkilileri Anıtkabir’de! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı
12:00 - Ekim 29 2020 Perşembe

Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizi bloke etmek için içeriden ve dışarıdan saldırılar, mücadele kararlılığımızı güçlendiriyor ve kararlılığımızı daha da artırıyor. Birlik, dayanışma ve beraberlik içinde ortak geleceğimize yürümeye devam edeceğiz. zaferlerle dolu şanlı geçmişimizden cesaret alarak kardeşlik. ” .

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Başkan Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı kabine üyeleri, yüksek yargı temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Genelkurmay Başkanı eşlik ediyor. Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün türbesine geldi. Camiye çelenk bırakıldıktan sonra saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşı okundu. Heyet daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Anıtkabir Özel Kitabı’nı imzalayan Erdoğan, not defterine şunları yazdı:

“Aziz Atatürk, Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadığımız bu özel günde bir kez daha karşınızdayız. Tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bugün Türkiye, özgürlük ve demokrasi, ekonomiyi, sağlığı öldürüyor, dış politika başarıdan başarıya her alanda koşturulana kadar.Ülkemizi engellemek için içeriden ve dışarıdan saldırılar, kararlılığımızı pekiştirmek için mücadele eden kararlılığımız daha da artar.Zafer birliği, beraberlik dolu şanlı geçmişimizin cesaretlendirmesi ile devam edeceğiz. kardeşlik içinde ortak geleceğimize doğru yürüyün. Ruhunuz dinlensin. “

İlker Turak – Ömer Çetin – Cem Geçim

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi