Devlet Bahçeli’den Ak Parti’ye sert eleştiriler

Devlet Bahçeli’den Ak Parti’ye sert eleştiriler
23:12 - Haziran 10 2019 Pazartesi

Bunun yanında hafta sonu İstanbul Belediye Başkanlığı için yarışan iki adayın televizyonda yapacakları karşılıklı konuşma için seçilen kanalı ve moderatör olarak seçilen İsmail Küçükkaya’yı da eleştiren Bahçeli’nin bu eleştirilerinin Ak Parti tarafından hoş karşılanmayacağı düşünülüyor.

DEVLET BAHÇELİ KONUŞTU AK PARTİ’LİLERİ ELEŞTİRDİ

Devlet Bahçeli’nin gündemle ilgili yapmış olduğu açıklamalar Ak Parti tarafında büyük şok etkisi oluşturacak.  Bahçeli, Binali Yıldırım tarafından sarf edilen Kürdistan ve Lazistan sözcüklerine kızarak Türkiye’de Kürdistan yoktur olmayacaktır da şeklinde konuştu. Bu konuda kararlı olduklarını ve Kürdistan, Lazistan konusunda heveslenenlere seslenerek karşılarında daima Milliyetçi ve Ülkücü Hareketi bulacaklarını söyleyen Bahçeli bu sözcüklerin kullanılmasının kendilerinde oluşturduğu üzüntüyü de dile getirdi.

İstanbul Belediye Başkanı adaylarının 16 Haziran 2019 Pazar akşamı 21.00’de televizyon ekranlarında karşı karşıya gelmesinde programın yayınlanacağı kanalı ve program sunucusunu da eleştiren Devlet Bahçeli bu kişi de ısrar edilirse o akşam televizyon izlemeyeceğini ifade etti. Fox kanalının duruşunu beğenmediğini ve İsmail Küçükkaya’nın Cumhur İttifakına ve MHP’ye açıktan düşmanlık beslediğini bu sebeple neden bu kişinin seçildiğini anlayamadığını da ekleyen Devlet Bahçeli, bu kişide ısrar edilirse o gece televizyonu izlemeyeceğini söyledi.

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi