Şarkışla’da bir öğretmen okul bahçesine derslik kurdu

Şarkışla’da bir öğretmen okul bahçesine derslik kurdu
14:17 - Eylül 11 2020 Cuma

Şarkışla ilçesinin Döllük köyünde öğrencilerin uzaktan eğitime erişiminin kısıtlı olmasından ötürü elini taşın altına koyan Abdulmelik Şeker isimli öğretmen okul bahçesine derslik kurdu.

Öğrencilerinin uzaktan eğitimi sağlıklı bir şekilde alamayacağını bildiği için onlara yüz yüze eğitim vermek istediğini dilekçe ile Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine ileten Öğretmen Şeker, bu isteğinin olumlu olarak karşılanmasının ardından öğrencilerini okul bahçesinde sosyal mesafe kuralları içerisinde kabul etmeye başladı. Şehit Oğuz Yorulmaz İlkokulu’nde 2, 3, 4 ve 11. sınıf öğrencilerine ders vermeye başlayan Öğretmen Şeker herkesin takdirini topladı.

Abdulmelik Şeker yaptığı açıklamada 31 Ağustos 2020 tarihinden itibaren EBA üzerinden canlı ders yapması gerektiğini söyleyerek, bunun köy ortamında yaşayan öğrencilerde mağduriyet oluşturacağını söyledi. Onlara yüz yüze ders vermek için okulun bahçesine derslik kurduğunu söyleyen Şeker, öğrencilerin ve velilerin durumdan memnun ve mutlu olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi