Yiğidolar deplasmanda Denizlispor’un konuğu olacak

Yiğidolar deplasmanda Denizlispor’un konuğu olacak
19:01 - Nisan 23 2021 Cuma

Lig’in 37. hafta karşılaşmasında yarın 20.30’da Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan yiğidolar maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor.

Sakatlığı devam eden Serhiy Rybalka ve Aaron Appindangoye’nın eksikliğinde Denizlispor maçının hazırlıklarını bugün yapılan son antrenmanla tamamlayan kırmızı-beyazlılar genel olarak iki grup halinde top kapma ve pres ağırlıklı çalıştı. Antrenmanın son bölümünde ise taktiksel çalışmalar gerçekleştiren yiğidolar motive bir şekilde maça hazır hale geldi. Antrenmanın ardından özel uçakla Denizli’ye ulaşan takım kamp yapacağı otele yerleşti ve maç saatini beklemeye başladı.

İki takım arasında şimdiye kadar gerçekleşen 13 müsabakada 8 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlılar bu maçlarda toplam da 18 gol attı ve karşılığında 13 gol yedi. Tecrübeli çalıştırıcı Rıza Çalımbay’da bu müsabakayı kazanarak teknik direktörlük tarihinde bir ilke imza atmak istiyor. Çalımbay, bu maçtan da galibiyetle ayrılması durumunda dış sahalarda oynanan 4 maçı üst üste kazanmış olacak ve kendi rekorunu kıracak.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi