Denizde kaybolan bir çocuğun cesedi bulundu

Denizde kaybolan bir çocuğun cesedi bulundu
09:00 - Haziran 22 2020 Pazartesi

Alınan bilgilere göre Habib Karayiğit, Babalar Günü nedeniyle çocukları ile birlikte Orman Plajı’na gitti. Çocuklar denize “Boğulma tehlikesi. Bu bölgede yüzmek tehlikeli ve yasaktır” uyarısı ile işaret edilen yere Karataş Belediyesi tarafından yazılmıştır. Dalgakıran bölgesinde yüzmeye çalışan çocuklar boğulma tehlikesi altındayken, baba Habib Karayiğit çocuklarını kurtarmak istedi. Ancak, baba boğulma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunda, plajdaki vatandaşlar babayı ve çocuklarını kurtarmak için denize gitti.





Celal Koğa isimli vatandaş, boğulma tehlikesi olan iki çocuğu etrafındaki insanların yardımıyla getirmeyi başardı. Denizden geçen babalar da vatandaşlar tarafından kıyıya alındı. Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen Habib Karayiğit’in hayatını kaybettiği anlaşıldı. Karayiğit’in cansız vücudu otopsi nedeniyle morga çıkarıldı.

Bu sırada olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri denizde kaybolan Ali Ercan Karayiğit’i (11) aramaya başladı. Çalışmaların sonunda, sahil güvenlik dalgıçlarının çocuğu bu sabah 06.30’da hazır bulundu. Çocuk cenazesinin otopsi adli kurumu morga kaldırıldı. Yeni bir tür korona virüsü testinden sonra baba ve oğlunun cenazesinin ailesine teslim edileceği öğrenildi.


Fatih Keçe – Serkan Çetinkaya

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi