Demir Grup Sivasspor Kendi Sahasında Kazanıyor

Demir Grup Sivasspor Kendi Sahasında Kazanıyor
13:51 - Haziran 1 2019 Cumartesi

Bu yıl Hakan Keleş tarafından çalıştırılan Sivasspor’un iç sahada oynadığı maçlardan 7’sinde galip gelmiş, 6 beraberlik ve 4 yenilgi almış. Bu maçlarda toplam 24 go atmış ve 18 gol yemiş. 17 maçın 7’sinde galip olması Yiğidoların kendi sahasında daha başarılı olduğunu ortaya çıkarıyor.

Demir Grup Sivasspor Kendi Sahasında Kazanıyor

Sivas’ın en büyük temsilcilerinden biri olan Sivasspor, kendi sahasında yaptığı maçlarda Alanyaspor, Göztepe, MKE Ankaragücü, Bursaspor, Akhisarspor, Yeni Malatyaspor ve son maçında Galatasaray’ı yendi. Demir Grup Sivasspor kendi sahasında yaptığı maçlar içerisinde Kasımpaşa’ya 3-0, Kayserispor’a 3-1, Antalyaspor’a 2-1, ve Beşiktaş’a 2-1 olmak üzere toplamda 4 yenilgi almıştır.

Demir Grup Sivasspor deplasmanda yaptığı maçların sonunda 14 puan almış oldu. Kendi sahasında 7 galibiyet ve 5 beraberlikle toplam puanını 27 yapan takım deplasmanda oynadığı maçlarda ise olumsuz bir grafik ortaya koydu. Sivasspor deplasmanda oynadığı 17 maçtan 3’ünde galibiyet, 5’inde beraberlik ve 9’unda ise mağlubiyet almış olarak toplam 14 puan aldı.  Sivasspor,dış sahada oynadığı 17 maçta 25 kez gol atarken kendi kalesine 36 gol atıldı.