Demir Grup Sivasspor Atiker Konyaspor’la Karşılaşacak

Demir Grup Sivasspor Atiker Konyaspor’la Karşılaşacak
15:25 - Nisan 9 2019 Salı

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Demir Grup Sivasspor Atiker Konyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Bir an önce üç puan alıp rahatlamak istediklerini söyleyen Keleş, “Bir an önce üç puan alıp rahatlamak istiyoruz” dedi. Demir Grup Sivasspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Atiker Konyaspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp tesislerinde gerçekleşen bugünkü çalışmada Teknik Direktör Hakan Keleş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kayserispor mağlubiyetinden dolayı yaşadıkları üzüntüyü dile getiren Keleş, bir an önce üç puan alarak rahatlamak istediklerini belirtti.

Keleş, “Bir an önce galibiyet alıp rahatlamamız gerekiyor. İnşallah Konya’da hak ettiğimiz bir galibiyet alacağız. Zorlu bir fikstürümüz var. Böyle bir fikstürde başlamıştım. Konya maçı ile devre bitiyor. Beşiktaş, Başakşehir, Rize… Bunlar zor deplasmanlar. Bu fikstürden biz ilk yarı güçlü çıktık. Ancak ikinci yarı puan almak daha zor. Rize biliyorsunuz ligin çok iyi bir takımı ama 7 tane gol yiyebiliyor. Zor maçlar, çok zor maçlar ama biz kadro kalitesi olarak bu işin altından kalkabilecek kapasitedeyiz. Eksiklerimizi de toparladık. Umarım Konya maçında hak ettiğimiz puanlar alırız” dedi.