Altınyayla Deliilyas Beldesi’nde şaşırtan manzara

Altınyayla Deliilyas Beldesi’nde şaşırtan manzara
11:33 - Temmuz 14 2020 Salı

Altınyayla ilçesinde bulunan Deliilyas Beldesi’nde çim biçme makinesinin bozulması üzerine Belde Belediye Başkanı Mehmet Tek’in tırpanı eline alarak bizzat çimleri tırpanla biçmesi herkesi şaşırttı.

Deliilyas Beldesi Belediye Başkanlığının bütçesinin yeni bir çim biçme makinesi almak için yeterli olmaması ve Belediye bünyesindeki personelin de yetersiz olması sebebiyle bizzat Başkan Mehmet Tek devreye girdi. Eline tırpanı alan Başkan Tek üşenmeden yabani ot temizliği yaptı.

Çim biçme makinesinin bir süredir bozuk olduğunu ifade eden Deliilyas Belde Belediye Başkanı Mehmet Tek yaptığı açıklamada çim biçme makinesinin bozuk olduğu için personelin çeşitli yerlere dağıldığını ve belediye işlerinin aksamaması adına kendisinin de devreye girerek hem çim biçme, hem sulama, hem de yonca biçme faaliyetini yürüttüğünü söyledi. Tüm bunların yanında Belediye Başkanlığını da yapmaya çalıştığını belirten Başkan Mehmet Tek, bütçe olmadığı için teknolojiden faydalanılamasa da Allah vergisi fizik ile işlerin sürdürüldüğünü söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi