Dalya Mahmut Müslüm’ün ilk güvenlik ifadesi ortaya çıktı

Dalya Mahmut Müslüm’ün ilk güvenlik ifadesi ortaya çıktı
20:00 - Temmuz 18 2020 Cumartesi

İstenen PYD / PKK elebaşı ve terörist listesinde kırmızı kategoride yer alan Salih Müslüm’in yeğeni Dalya Mahmut Müslüm’un ifadelerine ulaşıldı.

14 yaşındayken babası tarafından organizasyonuna hediye edildi

İçişleri Bakanlığı’ndan edinilen bilgilere göre Dalya Mahmut Müslüm, ilk röportajında PYD sözcüsü Salih Müslim’in yeğeni olduğunu ve Kırmızı kategorisinde Gülten Alataş tarafından korunduğunu belirtti. Polisin yaptığı açıklamaya göre Müslüm, 14 yaşındayken babası “Kuruma bir çocuk sunacağım” dedikten sonra kuruma katıldı.

Terörist toplantılarda Türkçe konuşuldu ve kararlar Türkçe basıldı.

PKK’nın 7 aydır kadın yapılanması için YJA Star genel merkezinde kaldığını belirten Müslüm, toplantıların Türkçe konuşulduğunu ve kararların örgütün liderleri Murat gibi teröristlerin katıldığı toplantılarda Türkçe olarak yazıldığını belirtti. Karayılan, Cemil Bayık ve Duran Kalkan. Müslüman, Türkiye’de ayrılıkçı terör örgütüne katılan Suriye’deki teröristlere katılanların ciddi anlaşmazlıklar ve kavgalar yaşadığını anlattı.

ABD ve Fransız askerleri drone eğitimi veriyor

Örgüt içindeki uçağı eğitimlerinin ABD ve Fransız askerleri tarafından verildiğini belirten Müslüm, YPJ’nin dört yürütme konseyinin üyelerinin her evden “vergi” adı altında zorla 100 lira para topladığını ve her evden bir çocuğu zorladığını belirtti. terör örgütü YPG.

ALAKALI HABERLER

Terörist Salih Müslüm’ün teslim yeğeni kontrol edildi

Irfan Çalışkan

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi