Daire fiyatına tespih koleksiyonu aldım

Daire fiyatına tespih koleksiyonu aldım
12:00 - Ekim 14 2020 Çarşamba

Denizli’de yaşayan ünlü müzisyen Efe Güngör, rahmetli babasından tespih merakını sürdürerek tespih koleksiyonu yaptı. Son beş yıldır büyük bir ilgi ile her biri 30 farklı tespih ve değerli taştan oluşan 100 bin TL’lik tespih koleksiyonu satın aldı. Koleksiyonuna yenilerini ekleyen ve oltu taşı, kehribar, Osmanlı kehribar, sedef ve inci gibi özel taşlardan oluşan tespih koleksiyonu olduğunu belirten Güngör, babasının ismini yaşatmak istediğini söyledi. ve bu çok özel bir hastalıktı.

“Tesbihe olan ilgim ve ilgim 5 yıldır yoğun bir şekilde arttı”

Müzisyen Efe Güngör, “Daha önce tespih koleksiyonum vardı. Özellikle son satın aldığım koleksiyon, maddi ve manevi değeri açısından çok özel bir koleksiyon oldu. Bu çok özel bir hastalıktır. Rahmetli babamdan sonra çok özel parçalar ve tespihler kaldı. Son 5 yılda babamın adını yaşatmak adına tesbihe olan ilgim ve ilgim çok yoğun arttı. Bu yüzden, gittiğim her yerde özel bir şey bulduğumda, onu kesinlikle özlüyorum. Bu sefer de Denizli’de her zaman olduğu gibi çok güzel bir koleksiyon edindim. Bu nedenle çok mutluyum. Her biri benim için diğerinden daha değerli. Artık hastalığın büyüklüğüne ulaştığını söyleyebilirim. “Aldığımda, satın alıyorum, inanılmaz geniş bir çeşidi var ve muazzam bir şekilde büyüdü.”

“Çok mutluyum, onlarla sohbet ediyorum”

Güngör, “Son aldığımları filan da dahil edersek, sahip olduğum daire diyebilirim. Özel taşlar, oltu taşı, kehribar, osmanlı kehribar, sedef, sedef, altın kaplama ve gümüş kaplamadan oluşan çok güzel bir koleksiyonum var. Çok mutluyum, onlarla sohbet ediyorum ve çok zaman geçiriyorum. “Tesbih toplayanlar bunu çok iyi biliyor.”

Eren Elyesa Polat – Semih Can Yılmaz

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi