Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın’dan Önemli Açıklamalar

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın’dan Önemli Açıklamalar
18:44 - Nisan 18 2019 Perşembe

Beştepe’de yapılan Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, “Seçim sonuçları milletimiz için hayırlı olsun. Nihai karar YSK’nın olacaktır. Yapılan itirazlar, sandığa giden seçmen ile onun iradesinin olduğu gibi yansıtılması arasında yaşanmış olan muhtemel ihlalleri, hukuksuzlukları, kasıtlı veya kasıtsız yanlışlıkları ortaya çıkartmayı hedeflemektedir” diye konuştu.

İşte İbrahim Kalın’ın açıklamalarından,

“CUMHURBAŞKANIMIZA OLAN GÜVEN TEKRAR TEYİT EDİLDİ”
Bu seçimler aslında AK Parti’nin aldığı oyu, Cumhur İttifakı’nın aldığı oyu dikkate aldığınızda Cumhurbaşkanımıza olan güvenin tekrar teyit edildiğini bir kez daha göstermektedir.

“NİHAİ KARAR YSK’NIN’DIR”
Seçim sonuçlarıyla ilgili devam eden İstanbul başta olmak üzere hukuki süreç var nihai karar YSK’nındır. YSK’nın vereceği karar da bizim kabulümüz olacaktır. Yapılan itirazlar, sandığa giden seçmen ile onun iradesinin olduğu gibi yansıtılması arasında yaşanmış olan muhtemel ihlalleri, hukuksuzlukları, kasıtlı veya kasıtsız yanlışlıkları ortaya çıkartmayı hedeflemektedir.
Terörle mücadele bundan sonra da kararlı bir şekilde devam edecektir. 42 milyon vatandaş e-Devlet sistemini kullanıyor. Suriye’deki süreci yakından takip ediyoruz.