Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Zafer Bayramı Özel Konseri gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Zafer Bayramı Özel Konseri gerçekleştirildi
00:12 - Ağustos 31 2020 Pazartesi

30 Mart Zafer Bayramı Özel Konseri, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı, Yürüyüş Komutanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı, Askeri Birlik ve Uyum Uyum Komutanlığı tarafından gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı yayınlandı. Konserde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı, Kurtuluş Savaşı ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesi harekatlarından oluşan görüntülerden oluşan kısa video filmle yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları söyledi:

“Anadolu’daki bin yıllık varlığımız, bugüne kadar olduğu gibi önüne çıkacak her türlü engeli aşacak güce, fırsata ve kararlılığa sahiptir. Bunun için ihtiyacımız olan en önemli şey milletimizin birliği ve dayanışmasıdır. Bu toprakları vatanımız yapan şehit ve gazilerimize borcumuzu ödememizin tek yolunun bu olduğuna inanıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun. ”

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı, Yürüyüş Komutanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı, Yeniçeri Birliği ve Armoni Uyum Komutanlığı tarafından verilen konserin ardından 300 İHA ile ışık gösterisi başladı. Yaklaşık 12 dakika süren gösteride, özel bir yazılımla kontrol edilen İHA’lar ile “30 Ağustos”, “Zafer Bayramı” ve “Bir milletin Zaferi” yazılmıştır. Büyük ilgiyle izlenen gösteride hilal ve yıldız motifini içeren şekiller, Kocatepe’deki Gazi Mustafa Kemal Atatürk silüeti ve Cumhurbaşkanlığı Mührü oluşturuldu.

Musa Erdoğan

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi