Cumhurbaşkanı Sivas Kongresinin 100.Yıl dönümü etkinliklerine katıldı

Cumhurbaşkanı Sivas Kongresinin 100.Yıl dönümü etkinliklerine katıldı
16:02 - Eylül 4 2019 Çarşamba

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sivas Kongresi’nin 100.yıl etkinliklerine katılmak üzere Sivas’a geldi. Cumhurbaşkanı burada yapılan birçok etkinliğe katıldı.

Cumhurbaşkanı Sivas Kongresinin 100. yıl dönümü etkinliklerinde

4 Eylül yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde yapılacak olan etkinliklere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Bu yıl Sivas’ta birçok etkinlikle kutlanan Sivas Kongresi’nin 100.yılı bugün de düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam etti. Kongre Müzesi önünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile çeşitli anma ve kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi. Yapılacak olan etkinlikler Sivas Halayı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Mehter Takımının yaptıkları gösteri ile başladı.

Kongre binası önünde başlayan etkinliklere Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edildi. Hazırlanan törenler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinliklere Kongre ve Etnografya Müzesi’nin ziyaret edilmesi ile devam edildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi